Начало

  • Място за щастие…

  • Място за щастие…

  • Пълно презареждане и здравословни дарове за духа, тялото и ума

  • Вдъхновение и творчество

  • Хармония и сливане с природата

Селото

Село Беломъжите е едно от онези непринудени места, които трудно откриваш на картата, но после не забравяш…. При нас свършва пътя и точно от там започва хубавото… Нямаме кафенета, магазини, светещи витрини, но си имаме две махали, кладенец, стара чешма с кръстопът без табели, дувари в мъхове, по които се протягат съседските котки и къщи, пазещи историите на поколения стопани...Имаме си и гора с пътеки, по които ти се иска да се изгубиш...

Къща "Сър Коев" и "Легенди"

Всяка от къщите (Къща "Сър Коев" и къща "Легенди") разполага с четири тематични двойни стаи със самостоятелни бани и уютен салон - трапезария с камина и оборудвана кухненска част. Елегантният интериор на къщите изразява връзката с природата и живота, а всяка стая има собствено име, послание и индивидуален дизайн. Дизайнът и красивите мебели са продукт на Casa Art. Потърсихме естествени материи за спалното бельо и хавлии, а козметиката ни е също натурална, сапуните са специално изработени ръчно за „Легендите“ на базата на етерични масла и 100 % естествени продукти. Всички легла са с ортопедични, антиалергични матраци. Предоставяме на своите гости и изворна питейна вода в стъклени съдове.

Къща Сър Коев

Легла 8+2

BGN/Нощувка Уикенд

Вила Легендите

Легла 8+2

BGN/Нощувка Уикенд

Външни пространства

Тук дворовете са слети в едно голямо пространство, където всеки може да открие своята зона за релакс. Нямаме високи огради, мрежи и заграждения, имаме големи поляни и гора . Любимо място за нашите гости е Барбекюто, където има обособена зона за хранене и поводи с приятели. Имаме си и специална тераса за йога, танци, а за топлите летни вечери – лятно кино.

Събития

Легендите Art & Forest организира и предоставя идеалното споделено пространство за творчески кампове, йога ритрийти, здравословни ваканции, както и за фирмени тематични събития и работа в здравословна среда (remote office). Мястото е вълшебно за семейни и приятелски поводи.

Клюкарник

Наричат го "Клюкарник" или "Кьошк", но за нас си е едно специално място, където просто да стоиш сгушен в мислите си или с хубава книга и да отпиваш ароматно кафе, докато слънцето се прокрадва през ореховите клони и докосва косата ти, една съседска котка се протяга мързеливо на отсрещния дувар ,а ти се чудиш дали да споделиш точно този миг с другите или да си го оставиш само за себе си... Не знаeм как точно се нарича ей това място, но му даваме 5 звезди

Приказно място с най-гостоприемните стопани
Radostina
BEST CREATIV RESIDENCY 2020

Легендите Art & Forest е носител на престижния приз

В продуктите си ние търсим връзката между изкуството, природата и здравословния начин на живот. Заставаме зад каузи, които подкрепят местните артисти и производители.
GREEN HOUSE

Излез от мрежата -влез в гората!

Легендите Art & Forest следва принципите за устойчив и отговорен туризъм! Ние опазваме околната среда, използваме енергоспестяващи уреди и система за отопление, био козметика и работим в мрежа с местните производители и занаятчии! Получихме този специален знак за "Зелена къща" от европейска мрежа на Зелените къщи. Призоваваме и нашите гости да обичат и пазят природата, тя си е нашия общ дом.